ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii care au fost bolnavi de COVID-19 se pot reabilita la Ceadâr-Lunga

11:32 | 26.10.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Douăzeci de copii din municipiul Bălţi, care au fost bolnavi de COVID-19, începând din 30 octombrie, vor fi reabilitaţi în instituţia sanatorială din municipiul Ceadâr-Lunga, transmite MOLDPRES.

Biletele de tratament şi recuperare după COVID-19 se eliberează gratuit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani, în baza cererii depuse la autorităţile locale de sănătate şi extrasului de la medicul de familie.

Sanatoriul „Ceadâr-Lunga” este specializat în tratamentul copiilor cu maladii ale organelor respiratorii, aparatului locomotor, sistemului nervos.

Din 20 septembrie, sanatoriul de la Ceadâr-Lunga a fost reprofilat în Centru de reabilitare pentru copiii care au fost bolnavi de COVID-19.

Foto: facebook.com

img21008030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!