ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Întreprinderea „Franzeluța” are un nou director interimar

14:29 | 26.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Combinatul de panificație „Franzeluța” are un nou director general interimar. Este vorba despre Victor Matcov, care are 15 ani de experiență în industria alimentară. Anterior, acesta a deținut funcția de director de fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări în cadrul aceleiași întreprinderi, transmite MOLDPRES.

Noul şef a fost prezentat astăzi colectivului de către Eugeniu Cozonac, directorul Agenției Proprietății Publice.

Fostul director general al S.A. Combinatul de panificație „Franzeluța”, Boris Andros, și-a anunțat demisia din funcția în care s-a aflat din 2016 până în prezent.

S.A. „Franzeluţa” este cel mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova și are 1500 de angajați.

Foto: AAP

img21008036

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!