ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Licitația de miercuri lansată de Energocom a fost câștigată de doi ofertanți - DXT și PGNiG

19:57 | 27.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Licitația lansată în cea de-a treia zi de către furnizorul central de energie electrică, Energocom, a fost câștigată de doi ofertanți. Este vorba de DXT Commodities - o companie internațională care este lider pe piața angro de gaz și energie, dar și de compania poloneză PGNiG, care vor furniza mâine gaze naturale în conductele Republicii Moldova, au relatat pentru MOLDPRES surse de la Agenția Proprietății Publice.

Este de menționat că volumul de gaz achiziționat pe 25 octombrie de la compania PGNiG din Polonia și pe 26 octombrie de la compania olandeză Vitol a fost livrat țării noastre conform tuturor prevederilor contractuale.

Foto: APP

img21008090

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!