ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a murit, iar trei persoane s-au ales cu traumatisme în urma unui accident produs în capitală

08:54 | 03.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Un bărbat de 63 de ani a murit, iar trei persoane s-au ales cu traumatisme în urma unui accident produs în dimineața curentă pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în jurul orei 06:30, Dispeceratul Direcției de Poliție a fost sesizat despre producerea unui accident rutier grav la intersecția Nicolae Costin cu Onisifor Ghibu.

La faţa locului s-au deplasat angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală și angajaţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care au efectuat descarcerarea.

Polițiștii au stabilit că un automobil de model „Skoda”, condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, s-a tamponat într-un pilon electric. În urma impactului au fost răniți și au fost transportați la spital șoferul și trei pasageri. Conducătorul automobilului, în urma traumelor primite, a decedat în drum spre spital.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Foto: politia.md

img21008274

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!