ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:33 | 03.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Victor Chirilă în funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Moldova în România, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi, Lilia Palii a fost demisă din funcţia de secretar de stat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii.

În ședința din 3 noiembrie, Guvernul a aprobat desemnarea lui Mircea Păscăluţă în postul de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale. De asemenea, a fost aprobată şi numirea lui Ion Prisăcaru în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, precum şi a lui Igor Pşenicinîi în funcţia de secretar general de stat al Ministerului Mediului

Totodată, Executivul a aprobat numirea Rozalinei Albu în funcţia de şef al Serviciului Fiscal de Stat.

Foto simbol

img21008295

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!