ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Judeţul Vaslui va susţine modernizarea Azilului de bătrâni din Cimişlia

17:00 | 08.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Consiliul judeţean Vaslui, România va oferi 2,2 milioane de lei pentru proiectul "Modernizarea Azilului de bătrâni şi invalizi din raionul Cimişlia". Președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, și președintele Consiliului județean Vaslui, Dumitru Buzatu, au semnat astăzi Acordul de finanțare a proiectului, transmite MOLDPRES.

Înțelegerea de finanțare a fost semnată în baza Acordului de Înțelegere și Cooperare între județul Vaslui şi raionul Cimișlia, din septembrie 2015.

Perioada de executare a acordului de finanțare este de 14 luni, proiectul având o valoare de peste 182 de mii de euro, din care 109 mii euro va fi contribuția Consiliului județean Vaslui. Aceasta reprezintă aproximativ 60% din valoarea totală a proiectului, diferența fiind asigurată de Consiliul raional Cimișlia.

Foto: Consiliul raional Cimişlia

 

img21008453

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!