ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se vor întruni joi în ședință plenară

16:24 | 10.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Deputații se vor întruni, joi, 11 noiembrie, în ședință plenară, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Biroului permanent al Parlamentului, în cadrul ședinței va fi audiat raportul cu privire la activitatea Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova, în anul 2020.

În prima lectură, urmează să fi supuse dezbaterilor proiectele cu privire la publicitate și modificările propuse la Legea privind organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc.

De asemenea, în lectură finală, va fi examinat proiectul care prevede instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență și inițiativa legislativă privind mecanismul de examinare a investițiilor de importanță pentru securitatea statului. Tot în a doua lectură va fi dezbătut și proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerț și cooperare dintre Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Foto: Parlament

img21008531

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!