ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alegătorii sunt îndemnați să verifice corectitudinea întocmirii listelor electorale pentru alegerile locale noi

12:16 | 11.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală îndemnă cetățenii cu drept de vot, care vor participa la alegerile locale noi din 21 noiembrie curent, să verifice corectitudinea informațiilor din listele electorale, transmite MOLDPRES.

Verificarea poate fi efectuată pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, accesând butonul „Verifică-te în Registrul de Stat al Alegatorilor” și pe pagina verifica.cec.md – accesând butonul „Află unde să votezi”.

Totodată, listele pot fi verificate și în localurile birourilor electorale. În baza documentelor doveditoare, alegătorul poate solicita includerea sau excluderea din lista electorală, precum și corectarea erorilor comise la înscrierea datelor despre sine sau despre alți alegători.

Alegătorii pot verifica corectitudinea întocmirii listelor electorale până pe data de 20 noiembrie curent.

Pe 21 noiembrie 2021, alegeri locale noi vor avea loc în 15 circumscripții electorale.

Foto simbol

img21008560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!