ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BECS a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

12:40 | 11.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor /BECS/ a înaintat astăzi o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Ala Nemernco, comunică MOLDPRES.

Textul moțiunii a fost citit în plen de Vladimir Odnostalco și vizează ”gestionarea ineficientă a crizei sanitare, cauzată de pandemia Covid-19”.

Regulamentul Parlamentului prevede că moţiunea simplă se supune dezbaterii în ședința plenară a Legislativului, fiind însoţită de avizul comisiei permanente de profil. Avizarea se face în termen de până la 7 zile lucrătoare de la data depunerii moţiunii. Dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară are loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

Foto: gov.md

img21008563

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!