ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a respins raportul de activitate al Consiliului Audiovizualului

15:41 | 11.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Deputații au respins astăzi raportul anual de activitate al Consiliului Audiovizualului pentru anul 2020. Decizia aleșilor poporului va atrage demiterea ulterioară a membrilor CA, comunică MOLDPRES.

După mai multe ore de discuții și replici, aleșii poporului au decis să respingă raportul de activitate al CA prezentat de președintele Consiliului, Ala Ursu-Antoci. Mai mulți deputați au venit cu critici la adresa membrilor consiliului, acuzându-i de partizanat politic.

În conformitate cu noile modificări operate recent la Codul serviciilor media audiovizuale, respingerea de către Parlament a raportului anual de activitate atrage după sine demiterea de drept a membrilor Consiliului Audiovizualului.

Foto: realitatea.md

img21008573

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!