ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost desemnat un nou copreședinte al Comisiei Interparlamentare de Cooperare între Parlamentul Moldovei și Adunarea Federală a Rusiei

18:05 | 11.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a fost desemnat astăzi în funcția de copreședinte al Comisiei Interparlamentare de Cooperare între Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse. Acesta va ocupa postul rămas vacant după plecarea lui Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

Tot astăzi, Adrian Lebedinschi, din aceeași fracțiune, a devenit membru al comisiei în cauză. O altă modificare operată de Parlament ține de desemnarea lui Adrian Lebedinschi în calitate de șef al Delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN). Adrian Lebedinschi, de asemenea, l-a substituit în această funcție pe ex-deputatul Igor Dodon.

Tot azi, Parlamentul a modificat componența nominală a unor comisii permanente.

În Parlamentul legislaturii a XI-a sunt 11 comisii parlamentare permanente. Componența nominală a acestora se stabileşte ţinându-se cont de reprezentarea proporţională a fracţiunilor în Parlament.

Foto: Parlament

img21008580

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!