ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal va juca penultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial

11:42 | 12.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova va susține astăzi, pe stadionul Zimbru din capitală, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, meciul retur cu reprezentativa Scoției, transmite MOLDPRES.

Selecționerul naționalei moldovene, Roberto Bordin, a declarat că jucătorii noștri se antrenează pentru a ține piept adversarilor. ”Fotbaliștii se antrenează intens pentru a face față acestui meci dificil. Jucăm acasă și vom avea nevoie, pentru un moral ridicat, de suportul spectatorilor”, a menționat Bordin.

În tur selecționata de fotbal a Republicii Moldova a fost învinsă de Scoția cu 1-0. În prezent formația noastră înregistrează un golaveraj negativ și se află pe ultimul loc în grupa F, având șapte înfrângeri la rând.

Partida de astăzi va începe la ora 19:00 și se va disputa cu spectatori, iar numărul acestora în tribune va constitui 50% din capacitatea arenei.

Ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal selecționata moldoveană îl va susține la 15 noiembrie, în deplasare, împotriva echipei Austriei.

Foto: fmf.md

img21008597

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!