ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

12:06 | 15.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Naționala de fotbal a României a câștigat meciul cu Liechtenstein cu 2-0, însă nu se califică la Campionatul Mondial din Qatar 2022, transmite MOLDPRES.

Selecționata de fotbal a României a învins ieri, în deplasare, echipa națională a Liechtensteinului, cu 2-0 prin golurile marcate de Denis Man și Nicușor Bancu. Denis Man a deschis scorul în minutul 8 și a părut că fotbaliștii români vor putea înscrie mai multe goluri. Stanciu a ratat un penalty în minutul 35 și a fost nevoie să se ajungă până în minutul 87 pentru ca Bancu să înscrie un gol care ar fi putut califica echipa națională a României la Campionatul Mondial.

Deși echipa antrenată de Mirel Rădoi a dominat meciul cu Liechtenstein de la un capăt la altul, gazdele s-au apărat „cu dinții”, portarul Buchel fiind cel mai bun jucător al acestora.

Soarta calificării naționalei române s-a decis în urma meciului dintre Macedonia de Nord și Islanda. Fotbaliștii macedoneni i-au învins, cu 3-1, pe sportivii din Islanda și de pe locul 2 s-au calificat pentru barajul de calificare.

România a terminat pe locul 3 și a ratat campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar care se va desfășura în 2022.

Foto: eurosport.ro

img21008666

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!