ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prețurile la produsele petroliere sunt în scădere

12:27 | 15.11.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) atestă o continuă descreștere a prețurilor la produsele petroliere în cadrul tranzacțiilor internaționale, fapt ce se reflectă în prețurile maximale stabilite zilnic și publicate pe site-ul ANRE. Astfel, pe parcursul ultimei perioade, prețul maximal la benzina COR 95 a scăzut cu 0,44 lei/litru, iar la motorina standard cu 0,25 lei/litru, transmite MOLDPRES.

În consecință, pentru ziua de marţi, 16 noiembrie, sunt stabilite următoarele prețuri maximale de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard: pentru benzina COR 95 - 21,40 lei/litru; pentru motorină – 18,52 lei/litru.

Toate componentele care stau la baza formării prețurilor pot fi vizualizate și verificate zilnic pe pagina oficială web: www.anre.md.

Foto: kmrentalcars.com 

img21008670

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!