ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un sportiv moldovean a obținut medalie la Campionatul European de tenis de masă U-21

16:23 | 15.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Tenismenul moldovean Vladislav Ursu a obținut o medalie de bronz la Campionatul European U-21 la tenis de masă, care s-a desfășurat în perioada 8-14 noiembrie, în Belgia, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Ursu a jucat la dublu alături de austriacul Maciej Kolodzievczyk. Perechea Ursu – Kolodzievczyk a obținut trei victorii, fiind învinși de belgienii Adrien Rassenfosse și Olav Kosolosky. La competiția de dublu au participat 27 de perechi.

Participarea sportivilor la Campionatul European la tenis de masă U-21 a fost posibilă cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

Foto: MEC

img21008685

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!