ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata moldoveană de fotbal nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar

08:35 | 16.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Naționala de fotbal a Republicii Moldova a pierdut ieri, cu 1-4, în fața selecționatei Austriei și se află pe ultimul loc în grupă, ratând calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, transmite MOLDPRES.

Reprezentativa moldoveană a fost învinsă, în deplasare, în ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial. Din cele zece meciuri disputate, jucătorii moldoveni au reușit o remiză, în celelalte nouă fiind învinși.

În celelalte meciuri din grupa F, Scoția a câștigat de la Danemarca cu 2-0, iar Israel - de la Insulele Feroe, scor 3-2.

Naționala Danemarcei a acumulat 27 de puncte și s-a situat pe primul loc în grupă, calificându-se la Mondialul din Qatar. Echipa Scoției, cu 23 de puncte, s-a clasat pe locul 2, asigurându-și prezența la barajul pentru CM 2022. Urmează Israel, Austria (câte 16 p.) și Insulele Feroe (4). 

Foto: fmf.md

img21008698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!