ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC va interzice transportul organizat la secțiile de vot la alegerile din 21 noiembrie

10:27 | 16.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postică, a anunțat că instituția va interzice transportarea organizată a alegătorilor la secțiile de vot în cele 15 localități unde duminica viitoare urmează să se desfășoare alegeri locale, transmite MOLDPRES.

Într-o emisiune televizată, vicepreședintele CEC, Pavel Postică, a declarat că autoritatea electorală centrală va emite o decizie prin care va stabili un șir de responsabilități pentru MAI, Inspectoratul General de Poliție, Agenția Națională de Transport Auto care să preîntâmpine încălcările în domeniul electoral. "Toate cursele de transport de pasageri trebuie să dispună de documentația corespunzătoare și nu este permisă transportarea ilegală a pasagerilor, indiferent de destinație", a declarat oficialul.

La data de 21 noiembrie vor fi organizate alegeri locale noi în 15 localități ale Republicii Moldova, inclusiv în municipiul Bălți. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, la urne sunt așteptați peste 130.600 de cetățeni cu drept de vot.

Foto: newsmaker.md

img21008704

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!