ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Spînu va efectua o vizită de lucru în Ucraina

15:52 | 17.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, va efectua în perioada 18-19 noiembrie o vizită de lucru la Kiev. Oficialul va fi însoţit de secretarii de stat în domeniile transporturilor și energetic, transmite MOLDPRES.

Agenda de lucru a vicepremierului include mai multe întrevederi cu oficiali din Ucraina, cum ar fi ministrul Energiei, German Hałuszczenko, ministrul Infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, directorul general al GTS (Operator al sistemului de transportare a gazelor) din Ucraina, Serghei Makogon, directorul NPC Ukrenergo, Volodymyr Kudrytskyi. Ukrenergo este operatorul Sistemului Integrat de Energie al Ucrainei.

În cea de-a doua zi a vizitei, Andrei Spînu va avea întrevederi cu directorul general al Căilor ferate din Ucraina Ukrzaliznytsia, Alexander Kanishin, directorul executiv al Naftogaz, Yuriy Vitrenko, și cu directorul general al Ukrtransgaz, Serhiy Pereloma.

Foto simbol 

img21008767

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!