ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a respins raportul de activitate al Centrului Național Anticorupție

18:09 | 18.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Raportul de activitate al Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru perioada ianuarie 2016-2021 a fost respins astăzi de către deputați. Documentului i s-a dat citire în plen în lipsa șefului CNA, comunică MOLDPRES.

Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, a menționat la ședința plenară că CNA nu a fost independent în activitatea sa, iar conducerea instituției nu a organizat și nu a asigurat aplicarea legislației anticorupție într-o manieră eficientă.

“Indicatorii de rezultat au arătat existența unui management defectuos, lipsa controlului efectiv în privința activității CNA, precum și practici instituționale, care afectează imaginea instituției”, a spus Stamate.

Foto: Parlament

img21008823

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!