ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Sănătății a fost respinsă

21:51 | 18.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Sănătății nu a întrunit astăzi în Legislativ numărul necesar de voturi, comunică MOLDPRES.

După discursul ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, au urmat câteva ore de dezbateri și luări de cuvânt ale reprezentanților fracțiunilor parlamentare.

Din numărul de 66 de deputați prezenți în sală, șase au votat pentru și 52 – împotrivă, iar opt deputați s-au abținut de la vot.

Moțiunea simplă a fost inițiată de deputații din Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor care au invocat ”gestionarea ineficientă a crizei sanitare, cauzată de pandemia Covid-19”.

Conform Regulamentului Legislativului, moţiunile simple se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!