ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Meteorologii anunţă o săptămână cu vreme instabilă

15:25 | 22.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Săptămâna care a început va fi determinată de vreme variabilă, izolat cu precipitaţii, preponderent în nordul ţării, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, prima jumătate a săptămânii va fi caracterizată de valori termice încadrate între 3-9 grade Celsius, ziua. Noaptea se va răci, termometrele indicând până la 5 grade de ger. Cel mai frig va fi în mod obișnuit în nordul ţării. Tot în regiunea de nord, izolat, se aşteaptă ploi de scurtă durată.

În a doua parte a perioadei de referinţă, începând de joi, 25 noiembrie, vremea se va încălzi treptat, astfel încât până la finele săptămânii se aşteaptă maxime diurne de 15 grade Celsius. Se va încălzi şi noaptea. Astfel, nopţile dinainte de weekend vor fi fără ger, pe întreg teritoriul ţării.

Foto: WordPress

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!