ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au descins în mai multe cazinouri clandestine

15:40 | 22.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. În perioada 10-20 noiembrie, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații,  sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu sprijinul mascaților de la BPDS „Fulger”, au desfășurat o amplă operațiune comună, în timpul căreia au descins în mai multe cazinouri clandestine, inclusiv în municipiul Chișinău, raioanele Comrat și Soroca, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în unul dintre cazuri a fost deconspirată activitatea ilegală a unei săli de cazinou într-o încăpere din Chișinău. Ca urmare a perchezițiilor, polițiștii au depistat 11 persoane, fiind ridicate 6 mese de poker, fișe de poker, mijloace bănești, telefoane mobile etc.

O altă descindere a avut loc în localitatea Chirsova, raionul Comrat, unde într-o încăpere își desfășura  activitatea ilegală o sală cu jocuri de noroc. În momentul operațiunii, polițiștii au depistat în local 15 persoane. La fel, au fost ridicate mai multe tipuri de substanțe narcotice, un aparat confecționat artizanal pentru consumul marijuanei, un pumnal, mai multe telefoane mobile, fișe pentru joc, precum și circa 40 de mii de lei.

Conform sursei citate, în prezent sunt efectuate măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!