ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul Danemarcei

17:00 | 22.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Søren Jensen, Ambasadorul Regatului Danemarcei la Chișinău, cu reședința la București, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, oficialii au discutat despre consolidarea relațiilor moldo-daneze, despre extinderea contactelor între cele două țări, dar și despre oportunitățile de cooperare în domeniul eficienței energetice și al digitalizării.

În timpul întrevederii, Maia Sandu și-a exprimat interesul pentru identificarea unor noi oportunități de atragere a investitorilor danezi în Moldova.

Întrevederea Președintei Sandu cu Ambasadorul Søren a avut loc în contextul consultărilor politice interministeriale moldo-daneze, care se vor desfășura pe 23 noiembrie.

Foto: Președinție

 

img21008938

img21008938

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!