ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Charles Michel, Președintele Consiliului European

18:01 | 22.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi, în format de videoconferință, cu Președintele Consiliului European, Charles Michel, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Convorbirea a vizat mai multe subiecte pe agenda țării noastre cu Uniunea Europeană, inclusiv mersul reformelor importante, consolidarea rezilienței sectorului energetic din R. Moldova, dar și pregătirea summit-ului Parteneriatului estic, care va avea loc în luna decembrie la Bruxelles.  

Președintele Michel a reconfirmat angajamentul instituțiilor europene de a sprijini autoritățile de la Chișinău pe calea transformării țării, inclusiv acțiunile ferme ale acestora din domeniul reformei justiției și luptei cu corupția.

Foto: Președinție

img21008942

img21008942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!