ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Județul Dolj din România va susține financiar renovarea Policlinicii raionale din Cimișlia

08:46 | 23.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Noi oportunități de colaborare, îmbunătățirea relațiilor de înfrățire, prietenie și conlucrare între judeţul Dolj din România şi raionul Cimişlia, Republica Moldova, au fost examinate de o delegaţie a Consiliului raional Cimişlia, care a efectuat recent o vizită de lucru la Craiova, transmite MOLDPRES.

Părţile au abordat subiecte administrative, au convenit asupra schimburilor culturale, proiectelor de dezvoltare, inclusiv a noilor trasee turistice etc.

În urma discuțiilor avute, președintele Consiliului județean Dolj, Cosmin Vasile, a hotărât să supună votului consilierilor județeni propunerea de a contribui financiar la renovarea unuia din cele mai importante obiective din Cimișlia - Policlinica raională. Consiliul județean Dolj va finanța lucrările de reparație a acoperișului clădirii acestei unități medicale.

„Ne dorim să menținem relațiile strânse și o colaborare eficientă cu reprezentanții județului, cu scopul unor schimburi culturale viitoare și pentru conturarea unor proiecte de dezvoltare a celor două regiuni”, a estimat președintele raionului Cimişlia, Mihai Olărescu.

Județul Dolj și raionul Cimișlia au încheiat un acord de înfrățire în anul 2018.

Foto: Consiliul raional Cimişlia

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!