ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău s-a înfrățit cu municipiul Suceava

11:18 | 23.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat astăzi, cu majoritate de voturi, acordul de înfrățire între orașele Chișinău și Suceava, transmite MOLDPRES.

Acordul de înfrățire între cele două municipii presupune acțiuni comune în domeniul implementării unor proiecte transfrontaliere, dar și finanțarea unor proiecte care vor fi implementate în comun.

Șeful Direcției relații externe a Primăriei municipiului Chișinău, Diana Gurițenco, a precizat că administrația municipiului Suceava a solicitat oficialilor din Chișinău să precizeze care sunt proiectele care pot fi desfășurate în comun cu susținerea financiară a Ministerului Dezvoltării din Româna.

Potrivit deciziei adoptate de către majoritatea consilierilor municipali, proiectele concrete vor fi stabilite ulterior, în baza priorităților și disponibilităților financiare.

Foto: destepti.ro

img21008962

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!