ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grădiniţa din Varniţa, Anenii Noi, a fost eficientizată termic cu ajutorul AEE

11:39 | 23.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Grădinița de copii din satul Varnița, raionul Anenii Noi, a fost eficientizată energetic cu ajutorul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE), transmite MOLDPRES.

Instituţia a beneficiat de investiții de peste 2,53 de milioane de lei pentru înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare, pe o suprafață de 213,48 metri pătraţi.

În urma implementării proiectului, au fost obținute economii de energie de 148 723,95 kWh/an, economii financiare de 112 838,8 lei/an și reducerea emisiilor de CO2 cu 31,32 tone/an.

Suportul a fost oferit de către AEE în cadrul proiectului „Lucrări de eficientizare a consumului de energie la grădinița de copii „Romanița”, satul Varnița, raionul Anenii Noi”.

Foto: varnita.md

img21008964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!