ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fostul premier român Florin Cîţu a fost ales preşedinte al Senatului

14:11 | 23.11.2021 Categorie: Externe

București, 23 nov. /MOLDPRES/. Noul preşedinte al Senatului din România a fost ales, marţi, liderul liberalilor, Florin Cîţu, susţinut de grupurile parlamentare ale PNL, PSD şi UDMR, informează AGERPRES, preluat de MOLDPRES.

Votul a fost secret, cu buletine, fiind înregistrate 82 voturi "pentru", 25 "împotrivă" (USR).

"Mulţumesc doamna preşedintă de şedinţă, mulţumesc pentru vot colegilor şi propunerii şi Coaliţiei pentru susţinere, mulţumesc Anca Dragu pentru munca pe care ai făcut-o până acum la Senat. Mulţumesc! De vineri ne apucăm de treabă. Mulţumesc, o zi bună!", a spus Florin Cîţu, după anunţarea votului.

Anca Dragu (USR), care a candidat din nou după ce fost revocată din funcţie, a obţinut 25 voturi "pentru" şi 82 "împotrivă".

Foto: newmoney.ro

img21008971

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!