ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cei mai merituoşi cahuleni au fost premiaţi de primăria oraşului

09:00 | 24.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Primăria Cahul a desemnat laureaţii premiilor anuale, pe care le decernează la finele lunii noiembrie celor mai merituoşi cetăţeni din localitate, transmite MOLDPRES.

Tradiţional, Gala Laureaţilor este organizată de către municipalitate în noiembrie, când cahulenii sărbătoresc Hramul oraşului.

Potrivit autorităţilor, Gala Laureaților reprezintă un eveniment de apreciere a cetățenilor municipiului Cahul pentru dedicație și perseverență, rezultate remarcabile și contribuție la dezvoltarea și promovarea localităţii.

Anul acesta, Primăria Cahul a desemnat 21 de laureați, pe cinci domenii de referință. Este vorba de sport, educaţie, cultură, business şi antreprenoriat, medicină.

Foto: ziuadeazi.md

img21008991

img21008991

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!