ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației și Cercetării

09:40 | 25.11.2021 Categorie: Comunicate

Dezvoltarea domeniului de Tineret din Republica Moldova – pe agenda de lucru al Forumului de tineret al Parteneriatului Estic

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Secretarul de stat în domeniile Tineret și Sport Marian Stan și șeful Direcției Tineret a Ministerului Educației și Cercetării au participat la lucrările celui de al 5-lea Forum de tineret al Parteneriatului Estic, desfășurat în perioada 23-24 noiembrie a.c.

Scopul Forumului este de a consolida dialogul între actorii cheie din domeniu și de a promova o foaie de parcurs comună pentru dezvoltarea politicilor ce vizează participarea tinerilor în procesul decizional și rolul acestora în promovarea valorilor europene și a democrației.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților publice centrale, ai organizațiilor și instituțiilor europene, tineri și structuri asociative de tineret.

În cadrul evenimentului, reprezentanții Ministerului au reiterat angajamentul de a implementa și promova la nivel național mecanismele și oportunitățile tinerilor din Republica Moldova oferite de Uniunea Europeană și de Parteneriatul Estic.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!