ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Șefa statului se alătură campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”

13:45 | 25.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se alătură campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Într-un mesaj făcut public astăzi, șefa statului atenționează asupra problemei violenței de gen - o problemă gravă și încă des întâlnită în țara noastră.

„Toți copiii merită o copilărie fără griji. Toate femeile merită să trăiască în siguranță. Drepturile tuturor oamenilor trebuie respectate”, menționează președinta Maia Sandu în mesajul adresat de Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, marcată astăzi.

Campania internațională „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen” are loc anual, în perioada 25 noiembrie - 10 decembrie, pentru a sensibiliza populația cu privire la violența față de femei.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!