ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ultimul weekend al toamnei va fi cald şi ploios

14:54 | 26.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. După o perioadă mai răcoroasă, vremea se va încălzi din nou în acest sfârşit de săptămână, care este şi ultimul din această toamnă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, ultimul weekend din noiembrie va fi caracterizat de valori termice încadrate între 10-15 grade, ziua, şi 1-6 grade Celsius, noaptea.

Sâmbătă, 27 noiembrie, în toată ţara se prevăd ploi, de diferită intensitate. Cele mai multe precipitații vor cădea în centrul şi sudul ţării. Pentru duminică, este anunţată vreme liniştită, cer variabil, preponderent însorit.

Aceeaşi tendinţă meteorologică se va menţine şi la începutul săptămânii următoare, însă de marţi vremea se va răci ca să se încălzească din nou la finele perioadei.  

Foto: SHS

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!