ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Parlamentului Igor Grosu va întreprinde o vizită de lucru la Bruxelles

10:21 | 27.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 nov. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Igor Grosu va întreprinde o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 28-29 noiembrie, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

În cadrul vizitei, Igor Grosu va avea întrevederi cu președintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, și cu prim-vicepreședintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

De asemenea, speakerul se va întâlni cu vicepreşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, copreședintele Comitetului parlamentar de asociere Uniunea Europeană – Republica Moldova, Siegfried Mureșan.

Agenda mai include discuții cu parlamentarii europeni Andrius Kubilius, președintele Adunării Parlamentare a Euronest, și Dragoș Tudorache, vicepreședintele Grupului Renew Europe din Parlamentul European, raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova.

În contextul vizitei, Igor Grosu se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din Belgia, la sediul Ambasadei Republicii Moldova la Bruxelles.

Este prima vizită pe care Igor Grosu o întreprinde la Bruxelles în calitate de președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!