ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șase persoane au decedat în urma unui accident rutier produs în raionul Ștefan Vodă

10:31 | 27.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 nov. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de astăzi, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/ au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier grav, care s-a produs în raionul Ștefan Vodă, localitatea Popeasca, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:56. În urma accidentului între un autocamion și un autovehicul, mai multe persoane au rămas blocate între fiare. Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Angajații IGSU au stabilit că autocamionul, efectuând manevra de depășire a unui tractor, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un automobil de model Chrysler, în care au rămas blocate șase persoane. Salvatorii au efectuat de urgență lucrări de deblocare, fiind descarcerate din automobil șase persoane decedate. În autocamionul avariat se aflau două persoane. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit, iar pasagerul a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Foto: IGSU

img21009115

img21009115

img21009115

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!