ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău se înregistrează un număr mai mic de elevi bolnavi de COVID-19

13:13 | 29.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Numărul de îmbolnăviri de COVID-19 în instituțiile municipale de învățământ este în scădere, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției educație, Andrei Pavaloi, a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale că, în săptămâna 22 – 28 noiembrie, în cele 150 de instituții de învățământ din capitală au fost înregistrate 13 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul profesorilor și 51 de cazuri noi în rândul elevilor.

În același timp, Pavaloi a menționat că toate instituțiile municipale de învățământ au recepționat testele rapide de depistare a virusului și a îndemnat cadrele didactice, în contextul apariției noii mutații a virusului COVID-19, să se imunizeze.

Oficialul a subliniat că pentru îmbunătățirea meniului destinat copiilor din grădinițe, dar și ca măsură de informare și prevenire a infecției COVID-19, Direcția generală educație, tineret și sport organizează instruiri pentru personalul din bucătăriile instituțiilor.

Foto: geopolitica.md

img21009152

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!