ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De astăzi, polițiștii de frontieră își pot administra doza booster

14:49 | 29.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Conducerea Poliției de Frontieră a anunțat astăzi că fost dat startul administrării dozei booster de vaccin anti-Covid-19 angajaților care au deja schema primară de vaccinare, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, sunt așteptați la centrele medicale ale Poliției de Frontieră, din sediul central, cât și în cele teritoriale, toți polițiștii de frontieră, personalul medical și cel didactic, dar și persoanele eligibile care au fost vaccinate peste hotarele țării.

Totodată, doza booster se va administra și angajaților Poliției de Frontieră care au suportat boala Covid-19, fiind vaccinați cu schema completă, după perioada de 6 luni de la însănătoșire.

Până în prezent, 78.38% din numărul total de polițiști de frontieră au fost imunizați împotriva Covid-19.

Foto: Poliția de Frontieră

img21009156

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!