ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul Republicii Moldova și Parlamentul European au semnat un memorandum de înțelegere

17:28 | 29.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Un memorandum de înțelegere între Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul European a fost semnat astăzi, în premieră, de către șeful Legislativului, Igor Grosu, și președintele Parlamentului European, David Sassoli, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Document va servi ca bază pentru o cooperare calitativ nouă și vine să susțină agenda trasată la Chișinău  - de consolidare a cursului de integrare europeană și apropiere de Uniunea Europeană.

”Parlamentul European a fost și este mereu alături de Republica Moldova, iar cel mai important, alături de cetățenii noștri – fapt pentru care vă sunt extrem de recunoscător. În numele meu și al poporului Republicii Moldova, vă mulțumesc pentru această dovadă de prietenie și sperăm și în continuare să ne bucurăm de ea!”, a declarat președintele  Parlamentului Igor Grosu după semnarea Memorandumului de Înțelegere între Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul European.   

Potrivit speakerului, noul cadru de colaborare va ajuta deputații din Republica Moldova și din Parlamentul European să creeze noi oportunități importante pentru cetățeni.

Foto: Parlament

img21009166

img21009166

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!