ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumarii din R. Moldova s-au documentat cu soluţii rutiere moderne din România

15:03 | 30.11.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Reprezentanții Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) în comun cu cei ai companiilor de proiectare și de construcții din Republica Moldova au efectuat recent o vizită de documentare la o întreprindere din România pentru a se familiariza cu implementarea soluțiilor moderne aplicate în infrastructură rutieră, transmite MOLDPRES.

În timpul vizitei, au fost prezentate cele mai inovative soluții, care asigură reducerea timpului și a costului total de execuție a lucrărilor de artă (poduri, podețe).

Conform ASD, drumarilor din ţara noastră le-au fost prezentate conductele elicoidale din oțel ondulat HelCor® și conductele arcate HelCor PA, care pot fi utilizate la podețe de drum și căi ferate, pasaje subterane, pasaje ecologice, structuri hidrotehnice și consolidarea structurilor deteriorate; structurile MultiPlate MP200, care se utilizează pentru aplicații rutiere, feroviare și industriale, precum podețe, poduri, supratraversări, tuneluri, subtraversări, pasaje ecologice, hangare, adăposturi, depozite, protecția transportatoarelor cu bandă, protecția conductelor și a conductelor de căldură, rezervoare pentru lichide și ape uzate și rezervoare de colectare.

De asemenea, specialiştii moldoveni au aflat despre structurile versatile SuperCor®, utilizate pentru drumuri, căi ferate și aplicații industriale, precum și pentru consolidarea și reconstrucția structurilor existente: poduri, pasaje superioare, tuneluri, podețe, pasaje subterane, tuneluri pietonale, ecoducte, hangare, adăposturi și depozite subterane; structurile versatile UltraCor®, utilizate pentru drumuri, căi ferate și aplicații industriale, precum și pentru consolidarea și reconstruirea structurilor existente, poduri, pasaje superioare, tuneluri, podețe, pasaje subterane și tuneluri pietonale.

Foto: ASD

img21009189

img21009189

img21009189

img21009189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!