ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a stabilit alegeri locale noi în două sate

15:43 | 30.11.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Pe 15 mai 2022 vor fi organizate alegeri locale noi în satele Zastânca și Moara de Piatră din raionul Soroca și, respectiv, raionul Drochia, transmite MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală a stabilit, în ședința de astăzi, organizarea, pe 15 mai anul viitor, a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în satul Zastânca, raionul Soroca și satul Moara de Piatră, raionul Drochia.

În satul Zastânca, încetarea înainte de termen a mandatului de primar a survenit în legătură cu decesul acestuia, iar în satul Moara de Piatră - din cauză că alesul local a demisionat.

Anterior, CEC a stabilit desfășurarea, în aceeași zi, a alegerilor locale noi în comuna Ghetlova, raionul Orhei și comuna Horodiște, raionul Rezina.

img21009193

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!