ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O aeronavă de pe cursa Chișinău - Sankt Petersburg a revenit pe Aeroportul Chișinău după 30 de minute de zbor

11:42 | 01.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. O aeronavă de pe cursa Chișinău - Sankt Petersburg a revenit astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău după 30 de minute de zbor, din cauza suspectării de către echipaj a unei probleme tehnice, comunică MOLDPRES.

Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că echipajul a acționat în strictă conformitate cu procedurile prevăzute pentru asemenea situații, iar nava va fi supusă unor verificări suplimentare a tuturor sistemelor.

„În prezent, compania aeriană investighează evenimentul dat pentru a stabili cauzele care au provocat reîntoarcerea aeronavei pe Aeroportul Internațional Chișinău. Autoritatea urmează sa fie informată suplimentar cu privire la investigarea efectuată de către operatorul aerian”, se spune în nota emisă de ACC.

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost deja transportați către destinație cu o altă aeronavă.

Foto simbol

img21009220

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!