ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un sector din municipiul Ceadâr-Lunga va fi asigurat cu apă cu ajutorul Guvernului Germaniei

12:57 | 02.12.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Autorităţile municipiului Ceadâr-Lunga (UTA Gagauz-Yeri) au lansat un proiect de asigurare cu apă de calitate a unui sector din localitate, care va fi susţinut de Germania, transmite MOLDPRES.

Conform autorităţilor locale, este vorba de un proiect mult aşteptat de localnici care aveau nevoie de apă potabilă care să corespundă rigorilor sanitare.

În prezent, sunt în derulare lucrările de săpare a sondei. După ce sonda va fi gata, vor începe lucrările de creare a surselor nemijlocite de apă, potrivit gagauzinfo.md.

Proiectul este realizat de Primăria Ceadâr-Lunga, în comun cu Centrul medico-social “Gloria”, cu susţinerea Guvernului Germaniei. Autorităţile locale vor achita o contribuţie de 20 la sută din costul proiectului.

Foto: gagauzinfo.md

img21009255

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!