ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prioritățile bugetului Chișinăului au fost discutate cu societatea civilă

16:13 | 02.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a organizat astăzi dezbateri publice cu societatea civilă pe marginea bugetului municipal, discuțiile au durat aproximativ șase ore, transmite MOLDPRES.

Mai mulți reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din municipiu au participat la dezbaterile pe marginea proiectului de buget al Primăriei Chișinău pe anul 2022 unde au fost discutate aspecte din domeniul social cum ar fi educația, sănătatea, protecția socială, drepturile copilului, politicile de tineret, persoanele cu nevoi speciale, sport, segmentul direcției locativ-comunale și transport alternativ.

Potrivit edilului capitalei, Ion Ceban, propunerile reprezentanților societății civile vor fi analizate și luate în calcul la aprobarea de către Consiliul Municipal a bugetului pentru anul viitor.

Ceban a menționat că organizarea dezbaterilor este necesară pentru a afla opiniile societății civile, căci “nimeni nu cunoaște mai bine situația decât cei care zilnic își desfășoară activitatea nemijlocit în domeniile respective”.

Foto: Primăria Chișinău

img21009265

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!