ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România a inclus Republica Moldova în zona de risc epidemiologic mediu

15:43 | 03.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 dec. /MOLDPRES/. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din România a actualizat astăzi lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Republica Moldova a intrat în zona galbenă, cu risc epidemiologic mediu, transmite MOLDPRES.

În același timp, Franţa, Portugalia, Mauritius şi Insulele Mariane de Nord au fost incluse în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, zona roşie.

Ca urmare a scăderii incidenței de COVID-19, în zona galbenă au intrat: din zona roşie, în urma scăderii incidenței - Bosnia şi Herţegovina, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Mongolia şi Belize; din zona verde, în urma creșterii incidenței: Spania, Suedia, Vietnam şi Brunei Darussalam.

Foto simbol

img21009316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!