ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ODIMM are un nou director interimar

10:21 | 06.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Economiei l-a numit pe Dumitru Pîntea în funcția de director interimar al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM). Şeful structurii a fost prezentat astăzi colectivului de ministrul de resort Sergiu Gaibu, transmite MOLDPRES.

Dumitru Pîntea a deținut până recent funcția de director al programului ”Mediul de afaceri și IMM” în cadrul Centrului Analitic Independent Expert-Grup. În perioada 2013-2015, a activat în calitate de consultant principal al Direcției politici comerciale a Ministerului Economiei.

"El este licențiat în economie și relații economice internaționale. A participat la diverse cursuri de instruire în SUA și Europa. În prezent, își face studiile de doctorat la Academia de Studii Economice în domeniul dezvoltării instrumentelor de finanțare pentru creșterea competitivității și rezilienței firmelor din Republica Moldova", indică un comunicat al ministerului.

Foto: Ministerul Economiei

 

img21009350

img21009350

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!