ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regulamentul de examinare a cererilor de grațiere va fi modificat

13:42 | 06.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Instituția prezidențială a anunțat astăzi că inițiază procesul de modificare a Regulamentului de examinare a cererilor de grațiere și de acordare a grațierii individuale condamnaților, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, a fost inițiat procesul de elaborare a proiectului de decret pentru modificarea Decretului nr. 1646/2000 privind aprobarea Regulamentului de examinare a cererilor de grațiere și de acordare a grațierii individuale condamnaților.

În context, Administrația Prezidențială solicită implicarea tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor la următoarele adrese electronice: [email protected] și [email protected].

Termenul pentru prezentarea propunerilor este de 30 de zile.

img21009364

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!