ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Boris Marcoci a fost retras din cursa electorală pentru Primăria Bălți

16:10 | 06.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Partidul Acțiune și Solidaritate anunță retragerea candidatului său, Boris Marcoci din cursa electorală pentru Primăria municipiului Bălți, transmite MOLDPRES.

Partidul Acțiune și Solidaritate a făcut anunțul de retragere a candidatului său din cursa electorală la puțin timp după ce Comisia Electorală Centrală a dispus organizarea turul II al alegerilor locale noi pe data de 19 decembrie.

"Pentru a evita orice speculaţii, Partidul Acțiune și Solidaritate anunţă retragerea din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi a candidatului său, Boris Marcoci. Decizia urmează a fi formalizată de către forurile statutare ale partidului în decursul zilei de mâine", se arată în comunicatul de presă al acestei formațiuni politice.

 

img21009371

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!