ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul poetic ”Alexei Mateevici” va prezenta un spectacol de Emil Gaju

09:40 | 07.12.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Un spectacolul intitulat ”Treapta a noua” de Tom Ziegler, în regia lui Emil Gaju, va avea loc miercuri și joi, 8-9 decembrie, la ora 18.00, la Teatrul poetic ”Alexei Mateevici” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”Treapta a noua” este un spectacol cu tentă socială. Cum ar putea fi o revedere între o mamă și o fiică, dacă prima fiind alcoolică a părăsit familia, iar a doua niciodată n-a știut ce înseamnă dragostea maternă? Spectacolul descrie viața Joannei, care urmează un proces de dezalcoolizare. ”Treapta a noua” presupune întâlnirea cu cei dragi și obținerea iertării tuturor celor cărora le-ai greșit.

Tot pe 8 și 9 decembrie, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va oferi publicului spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, regie și scenografie – Daniela Burlaca. 

Joi, 9 decembrie, la ora 18.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” își așteaptă publicul la spectacolul "Madama Butterfly", operă în trei acte de Gacomo Puccini, regia – Rodica Picireanu, dirijor – Nicolae Dohotaru.

În aceeași zi, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” va avea loc spectacolul ”Valsul tancurilor ”de Irina Nechit, în regia lui Alexandru Grecu. Potrivit organizatorilor, ”Valsul tancurilor” e un dans al realității cu ficțiunea.

img21009386

img21009386

img21009386

img21009386

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!