ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În municipiul Chișinău au fost plantați peste o sută de mii de copaci

14:41 | 07.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a depășit astăzi recordul de a planta peste o sută de mii de copaci într-un an, transmite MOLDPRES.

Mai mulți reprezentanți ai municipalității Chișinău, împreună cu activiști ai Centrului Municipal de Tineret din capitală, au plantat astăzi mai mulți arbori, reușind astfel să se depășească cifra de o sută de mii de arbori plantați într-un an. Cel de-al 100 001 copac, un tei, a fost plantat în preajma monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Reprezentanții municipalității au declarat că în primăvara anului 2022 vor începe o nouă campanie de plantare a arborilor în capitală.

În primăvara acestui an, Primăria municipiului Chișinău a lansat o campanie de înverzire a orașului, care a avut ca obiectiv plantarea a o sută de mii de copaci.

Foto: chisinau.md

img21009405

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!