ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ÎM "Exdrupo" din capitală este pregătită pentru a face față unor ninsori abundente

11:19 | 08.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. ÎM Regia "Exdrupo" a achiziționat 2,3 mii  tone de sare și o mie de tone de nisip, transmite MOLDPRES.

ÎM Regia "Exdrupo" a anunțat că este pregătită să facă față sezonului rutier de iarnă, în acest scop a achiziționat 2,3 mii de tone de sare și o mie de tone de nisip, la care se adaugă cele trei mii de tone de material antiderapant existente în stoc.

În același timp, pentru a fi asigurată cu material antiderapant în cazul unor ninsori abundente, întreprinderea a demarat procedura de licitație pentru alte 10 mii tone de material antiderapant.

Reprezentanții „Exdrupo” au declarat că în procesul de deszăpezire pot fi antrenate 36 autospeciale și 19 mecanisme funcționale, și au dat asigurări că întreprinderea este pregătită să facă față unor căderi abundente de zăpadă.

Foto: agora.md

img21009429

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!