ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termoelectrica a lansat o campanie de colectare a deşeurilor electronice

13:37 | 08.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea Termoelectrica SA din capitală a anunţat astăzi lansarea unei campanii de colectare a bateriilor și acumulatorilor uzați, susținând astfel eforturile de protejare a mediului și reducere a poluării la nivel local, transmite MOLDPRES.

Două boxe speciale de colectare a deșeurilor electronice au fost instalate în Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii și la CET Sursa I, din Chișinău.

În acest mod, Termoelectrica își propune să încurajeze sortarea selectivă a deșeurilor electronice și predarea acestora spre reciclare. „Această campanie se încadrează în valorile corporative ale întreprinderii, prin grija față de consumatori și mediul înconjurător”, a declarat Vasile Leu, directorul general interimar al instituţiei.

Termoelectrica îndeamnă populaţia să se alăture campaniei.

Deșeurile electronice colectate vor fi preluate și reciclate de o companie autorizată.

Foto: Termoelectrica

 

 

img21009440

img21009440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!